رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی

رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی

رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی

در این پست با رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی همراه شما معماران گرامی هستیم .

رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی در فرمت word  و در 204 صفحه میباشد که فهرست مطالب رو در ادامه مطلب مشاهده مینمایید .

 

رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی

رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی

برای مشاهده تمامی رساله ها و پایان نامه های معماری سایت ،  اینجا کلیک نمایید 

 

رساله و مطالعات طراحی رستوران و تالار پذیرایی 

فهرست مطالب

تقدیر و تشکر:    4
فهرست مطالب    5
مقدمه:    10
انواع رستوران و تالار    19
بهداشت رستوران و تالار    21
کارکنان و خدمه    22
رستوران و تالار‌داری    23
جلب رضایت مشتریان    24
نکات مهم در طراحی داخلی انواع رستوران و تالار    27
ظاهر رستوران و تالار    29
طراحی داخلی    30
انواع رستوران و تالار:    33
مجموعه رستوران و تالاری    35
ایجاد یک فضای شاد و مطلوب    37
ساختمان مجموعه رستوران و تالارها    38
فضاهای داخلی رستوران و تالار    41
سفره خانه سنتی    48
رستوران و تالارهای سنتی امروز    49
سفره خانه های الگوی جهانی    53
قهوه خانه در ایران    54
استاندارد های لازم برای طراحی رستوران و تالار    64
 فضای رستوران و تالار    65
طراحی فضا    66
ارگونومی نور    66
ارگونومی مبلمان    67
ارگونومی صوت    68
فضاهای مهمان    68
رستوران و تالارهای موفق در جهان    72
نمونه های موردی    75
عجیب ترین های معماری رستوران در ایران و دنیا    84
رستوران و تالار فرودگاهی    89
conduit   رستوران و تالار    93
نمونه های موردی خارج کشور    96
رستوران و تالار کاسپین    106
رستوران و تالار سنتی خیام    107
رستوران و تالار سنتی باغ بهشت    110
رستوران و تالار سنتی دف    112
رستوران و تالار سنتی باغ صبا    113
تعریف قهوه خانه‌های سنتی    115
قدغن کردن قلیان    116
الگوهای سقف در رستوران و تالار سنتی    121
سقف رستوران و تالار سنتی    122
سقف طبقه موزیک کاخ عالی قاپو    122
سقف    123
برنامه فیزیکی  رستوران و تالار سنتی    125
استانداردها و ضوابط طراحی رستوران و تالار    128
بنیادهای معماری سنتی ایران    133
طراحی داخلی در معماری سنتی    140
هفت اصل در طراحی – معماری داخلی    144
تفاوتــی بین یک سفره خانه سنتی و یک رستوران و تالار معمولی وجود دارد    146
مشخصات سفره خانه های سنتی    147
باغ تابستانی    149
نحوه دسترسی و استفاده از مجموعه در ایده معماری    152
فرم و خلق فضا    152
فرم های بی قاعده    154
فرم های با قاعده    155
انتخاب فرم    159
احساس فرم    160
درک یک فرم در کنار فرم های دیگر    163
فضا و معماری    165
انواع فضا    169
فضای ریاضی و فضای ادراکی    169
فضای روز و فضای شب    170
فضای عمومی و خصوصی    170
فضای مابین    171
فضا و زمان    171
تعاریف پایه    172
گروه 1 (فضاهای اصلی)    172
گروه 2 (فضاهای وابسته اصلی)    172
گروه 4 (فضاهای پشتیبانی)    173
گروه 5 (فضاهای گردش)    173
الف) گردش افقی در طبقات    174
ب) گردش عمودی بین طبقات    174
مساحت زیربنا    174
زیربنای خالص    174
زیربنای ناخالص    175
مساحت سرانه    175
سرانه مبنا    175
رستوران و تالار:    175
استاندارد فضاهای لازم در رستوران و تالار    176
ابعاد انسانی و استانداردهای فضایی :    177
تالار پذیرایی    183
آشپزخانه تالار    183
باغ تابستانی:    184
سفره خانه سنتی:    186
شرایط سالن پذیرایی:    186
واحد کبابی و حلیم :    186
پیوستها    187
منابع و ماخذ    201

 

204 صفحه – فرمت word