رساله اقامتگاه بین راهی

رساله اقامتگاه بین راهی

رساله اقامتگاه بین راهی

در این پست با رساله پایان نامه اقامتگاه بین راهی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم. این رساله در فرمت WORD , حاوی 145 صفحه میباشد . در ادامه مطلب فهرست مطالب رساله را مشاهده میفرمایید.

 

فهرست

 

فصل اول : شناخت موضوع

 

  • 1-1- مقدمه                           2
  • 1-2- اهداف 2
  • 1-3- جهانگرد و جهانگردي 3
  • 1-3-1- جهانگرد 4
  • 1-3-2- جهانگردي 5
  • 1-3-3- تاريخچه جهانگردي 6
  • 1-3-4- انواع جهانگردي 7
  • 1-3-4-1- جهانگرد داخلي 7
  • 1-3-4-2- جهانگرد بين المللي 8
  • 1-3-4-3- انواع جهانگرد از نقطه نظر تاثير در موازنه ارز        10
  • 1-3-4-4- انواع جهانگرد از نقطه نظر طول مدت اقامت         10
  • 1-3-4-5- انواع جهانگرد از نقطه نظر فردي يا دسته جمعي            11
  • 1-3-4-6- ساير انواع جهانگردي 11
  • 1-3-4-7- انگيزه هاي جهانگردي 12
  • 1-3-5- مهمترين عوامل در توسعه جهانگردي 13
  • 1-3-5-1- عوامل اقتصادي 13
  • 1-3-5-2- صنعت توريسم ، فرآيندي غالب در اقتصاد جهان       15
  • 1-3-5-3- نقش اقتصادي در درآمد زايي
  • جهانگردي 17
  • 1-3-5-4- قطع نامه سازمان ملل متحد در مورد جهانگردي       18
  • 1-3-5-5- جهانگردي در سالهاي اخير در خاورميانه
  • 19                                                                               
  • 1-3-5-6- جهانگردي و جهانگردي در ايران 19
  • 1-3-5-6-1- سير تحول و تكامل تشكيلات جهانگردي در ايران    19
  • 1-3-5-6-2- اقدامات انجام شده در مرد جهانگردي پس از پيروزي انقلاب اسلامي        21
  • 1-3-5-6-3- بررسي آماري خدمات هتل ها بر بخش خصوصي                  22
  • 1-3-5-6-4- بررسي آماري خدمات مهمان پذيري بخش خصوصي        23
  • 1-3-5-6-5- برنامه هاي توسعه با جهانگردي در ايران                   23
  • نتيجه گيري 25

 

فصل دوم : بررسي اقامتگاهها از گذشته تا به امروز

 

  • 2-1- مقدمه 27
  • 2-1-1- پيدايش اوليه هسته هاي اقامت 27
  • 2-2- اقامتگاهها در دوران اسلامي 28
  • 2-2-1- بناهاي اقامت 29
  • 2-3- بررسي وويژگيهاي مهم در معماري در ساخت و ساز كاروانسراهاي ايران 30
  • 2-4- معماري انواع اقامتگاه 31
  • 2-4-1- اقامتگاههاي كاملاً پوشيده منطقه كوهستاني     31
  • 2-4-2- اقامتگاههاي كرانه پست جلگه خزر 32
  • 2-4-3- كاروانسراهاي حياط مركزي 32
  • 2-5- اقامتگاههاي دوره صفوي 33
  • 2-6- روند دگرگوني اقامتگاه در ايران 34
  • 2-7- تعريف تاسيسات اقامت و پذيرايي 35
  • 2-8- تاریخچه هتلداری در ایران 37
  • 2-9- وضعیت فعلی هتلداری در ایران 38
  • نتيجه گيري 39

 

فصل سوم: معرفي و بررسي نمونه ها موردی

 

  • 3-1- هتل هفت ستاره ی كيش      42
  • 3-2- هتل سندرسون لندن 44
  • 3-3- برج العرب 46
  • 3-4- هتل یخی سوئد 52
  • 3-5- هتل غار گاميراسو در تركيه 56
  • فصل چهارم : استان فارس

 

  • 4-1- موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی استان فارس        59
  • 4-1-1- جمعیت استان فارس             59
  • 4-2- مکان های دیدنی و تاریخی استان فارس 61
  • 4-3- صنایع و معادن              63
  • 4-4- کشاورزی و دامداری 64
  • 4-5- وجه تسمیه و پیشینه تاریخی       64
  • شهرستان ممسنی                              
  • 4-6- مشخصات جغرافیایی شهرستان ممسنی 69
  • 4-7- گردشگریهای ممسنی     71
  • 4-8- مردم شناسی                            72
  • 4-9- جاذبه های طبیعی شهرستان ممسنی 73
  • 4-10- تاریخچه و جاذبه های گردشگری 73

•       4-10-1- آثار تاریخی شهرستان ممسنی           76

  • 4-11- قومیتها    81
  • 4-11- سلحشوری و ایثارگری مردم ممسنی 82

 

  • فصل پنجم : معرفي و تجزيه و تحليل سايت
  • 5-1- تحليل سايت پروژه 82
  • 5-1-1- دسترسي به مجموعه اقامتي 84
  • 5-1-2- ديد مجموعه نسبت به محیط اطراف 85
  • 5-1-3- جهت وزش باد غالب 86
  • 5-1-4- عملكردهاي جانبي سايت 87
  • 5-2- سايت پيشنهادي مورد مطالعه             88
  • فصل ششم: اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی

 

  • مقدمه
  • 6-1-تاریخچه اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی 91
  • 6-2- طبقه بندی میهمانخانه ها          93 
  • 6-3- فعالیت های هتل 93
  • 6-3-1- دپارتمان اتاق ها 93
  • 6-3-2- دپارتمان غذا و نوشیدنی   93
  • 6-3-3- دپارتمان مهندسی 95
  • 6-3-4- دپارتمان پرسنل 96                       
  • 6-3-5- دپارتمان حسابداری 96
  • 6-3-6- دپارتمان بازاریابی 97
  • 6-4- طراحی اتاق خواب ها 98
  • 6-4-1- رابطه بلوک اتاق خواب ها با محوطه های عمومی     98
  • 6-4-2- انواع اتاق های موجود در هتل ها 99  
  • 6-4-3- فرم وشکل اتاق خواب ها 101
  • 6-4-4- پلان طبقات 102
  • 6-5- طرح اتاق خواب ها 104
  • 6-6- طراحی فضاهای عمومی 105
  • 6-6-1 – درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل . 105
  • 6-7- اهداف در طراحی ستون 111 
  • 6-8- پارکینگ ها 117
  • 6-8-1- تجزیه و تحلیل پارکینگ ها 117
  • 6-9- دفاتر اداری 121 
  • 6-9-1- پیشخوان و دفتر لابی 121
  • 6-9-2- دفتر حسابداری                      122
  • 6-9-3- دفتر مدیر اجرایی 123
  • 6-9-4- دفاتر فروش و تدارکات 124
  • 6-10- فضاهای خدمات پشتیبانی (دور از دید) 124
  • 6-11- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه 125
  • 6-12- طراحی فضای انبار آذوقه و نوشیدنی 127
  • 6-13- فضای بارانداز دریافت زباله و انبار عمومی 128
  • 6-14- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان 129 
  • 6-15- رختشویخانه و خانه داری 130
  • 6-16- بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی 132                        
  • فصل هفتم : برنامه ریزی فیزیکی    
  •        
  • مقدمه
  • 7-1- دپارتمان اتاق های خواب 135
  • 7-2- دپارتمان فضاهای عمومی 136
  • 7-3- دپارتمان فضاهای اداری 138
  • 7-4- دپارتمان فضاهای خدماتی 140            

  فصل  هشتم

  • 8-1 – ایده طراحی 142
  • 8-1-1- حرکت   142

8-1-2- دید                                  142                      

 منابع و ماخذ: ۱45